شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

راه‌اندازی ساعت مرگ ترامپ

یک هنرمند آمریکایی برای نشان دادن اینکه اگر کاخ سفید به موقع عمل می‌کرد آمار قربانیان کرونا در این کشور کمتر می‌شد، تابلویی را با عنوان ساعت مرگ ترامپ در میدان تایمز نیویورک نصب کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 13
کد خبر: ۴۲۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، آسوشیتدپرس نوشت: دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا که به خاطر سیاست‌هایش برای مقابله با کرونا تحت انتقادات جدید قرار دارد، حال در مرکز نیویورک یک ساعت مرگ راه‌اندازی شده تا نشان دهد، شمار قربانیان کرونا در آمریکا در صورت واکنش به‌ موقع ترامپ به مراتب کمتر می‌بود.

 

«یوجین جارکی» مستندساز آمریکایی یک «ساعت مرگ» در قلب نیویورک به راه انداخته است تا اعتراض منتقدان به سوءمدیریت ترامپ در برخورد با بحران کرونا را نشان دهد.

 

آمریکا از لحاظ شمار مبتلایان به ویروس جدید کرونا و شمار قربانیان بیماری کووید ۱۹ در رتبه اول قرار دارد. بیش از یک سوم مبتلایان به ویروس جدید کرونا در ایالات متحده شناسایی شده‌اند.

ارسال نظر